Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ

Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜ. 32/22-09-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το ΠΥΣΠΕ Πειραιά με την αριθμ. 32/22-09-2020 Πράξη του ανακοινώνει:

1. Ανάθεση υπερωριακής απασχόλησης σε εκπαιδευτικούς Κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 για παροχή κατ' οίκον διδασκαλίας σε μαθητές/νήπια.

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

2. Επανατοποθετήσεις/Αποσπάσεις μονίμων εκπαιδευτικών

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

3. Επανατοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜ. 31/21-09-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το ΠΥΣΠΕ Πειραιά με την αριθμ. 31/21-09-2020 Πράξη του ανακοινώνει:

1. Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ86 Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου της Γ' Περιοχής Πρόσληψης

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

2. Τοποθέτηση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού Κλάδου ΠΕ70 ΖΕΠ της Γ' Περιοχής Πρόσληψης

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

3. Κρίση και Χαρακτηρισμίός λειτουργικά υπεράριθμου εκπαιδευτικού Κλάδου ΠΕ70 του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

4. Τοποθετήσεις τελούντων στη διάθεση από μετάταξη εκπαιδευτικών Κλάδων ΠΕ06 και ΠΕ11.

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους νεοπροσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς  τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν την 18/09/2020 από το ΥΠΑΙΘ πως θα πρέπει να παρουσιαστούν από την Δευτέρα 21/09/2020 ως και την Τρίτη 22/09/2020 και ώρες 09:00 μέχρι 12:30  στις παρακάτω σχολικές μονάδες  προσκομίζοντας τα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΙΑΤΡΙΚΑ δικαιολογητικά που αναφέρουμε αναλυτικά στις οδηγίες της χθεσινής μας ανακοίνωσης (σε περίπτωση που δεν έχουν προλάβει την έκδοσή τους λόγω μεσολάβησης Σαββατοκύριακου θα πρέπει να προσκομίζουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σχετική  υπεύθυνη δήλωση πως θα καταθέσουν τα ιατρικά δικαιολογητικά τη μέρα που θα παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους).  Επίσης θα πρέπει να προσκομίζουν το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας που μπορούν να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα μας και να το έχουν συμπληρωμένο . ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η είσοδος στις σχολικές μονάδες θα γίνεται ΜΟΝΟ με χρήση προστατευτικής μάσκας.

Για να δείτε σε ποιο σχολείο οφείλετε να παρουσιαστείτε πατήστε εδώ.

Για το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας πατήστε  εδώ για word    και   εδώ για pdf.

Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στην περιοχή τοποθέτησης Γ' Πειραιά για διευκόλυνσή τους θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία κατευθείαν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής τους που θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας 21/09/2020 με νεώτερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.

Οι νεοπροσληφθέντες ΕΕΠ / ΕΒΠ  οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία στα οποία θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Πειραιά, από την Πέμπτη 24 έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Παρακαλούμε πριν προσέλθετε στις σχολικές μονάδες να έχετε οπωσδήποτε ολοκληρώσει το βήμα 2 των αναλυτικών οδηγιών ώστε να μπορεί να γίνει η αναγγελία πρόσληψής σας στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλωσορίζουμε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά τους νεοπροσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και παραθέτουμε για ενημέρωσή τους τις παρακάτω ΟΔΗΓΙΕΣ που παρακαλούμε να ακολουθηθούν πιστά καθώς και σχετικές διεκρινίσεις.

Για να δείτε τις αναλυτικές ΟΔΗΓΙΕΣ  παρακαλούμε πατήστε  εδώ. Τα έντυπα που αναφέρονται στις οδηγίες τα βλέπετε παρακάτω:

ΕΝΤΥΠΑ

01.ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΙΑΤΡΩΝ 2020 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

02.ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΙΑΤΡΩΝ 2020 ΕΒΠ ΕΕΠ

03.ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ 2020-21

04.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2020-2021

05.ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ 2020-21

06.ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 2020-21

07.ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ - ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ 2020-21

08.ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ ΚΥΗΣΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ

09. ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Θέλοντας να προλάβουμε ερωτήματά σας όπως έδειξε η εμπειρία της α' φάσης προσλήψεων  στο helpdesk της υπηρεσίας διευκρινίζουμε :

1. Το Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο (Βήμα 1) είναι  πιθανό να δεχτεί υποβολές  δικαιολογητικών  ταυτόχρονα με  συνέπεια να  υπάρχει φόρτος ιδίως τις ώρες αιχμής  και γι' αυτό μπορεί σε κάποιους από σας να μην ολοκληρώνεται η διαδικασία και να μη  λαμβάνετε αριθμό πρωτοκόλλου. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ μη βιαστείτε να στείλετε μήνυμα στο helpdesk. Επιμείνετε, ακολουθήστε πιστά τις ΟΔΗΓΙΕΣ ιδίως σε ότι αφορά την ψηφιοποίηση και το μέγεθος των αρχείων και δοκιμάστε ξανά ως το βράδυ της Τετάρτης 23-09-2020. Αν λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου τότε και ΜΟΝΟ έχετε στείλει  τα δικαιολογητικά σας.

2. Η συμπλήρωση στοιχείων στο Βήμα 2 των οδηγιών πρέπει να γίνει σε κάθε περίπτωση πριν τη δήλωση τοποθέτησης (βήμα 3). Σε διαφορετική περίπτωση δε θα είναι εφικτή η συμπλήρωση της δήλωσης τοποθέτησής σας σε κενά σχολικών μονάδων.

3. Οι δηλώσεις τοποθέτησεις στο Βήμα 3 θα γίνουν όταν αναρτηθούν τα κενά στην Ιστοσελίδα μας.

4. Για προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΚΑΙ ΜΟΝΟ  στέλνετε e-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    Για οποιαδήποτε άλλα θέματα σχετικά με τα δικαιολογητικά ή τις συμπληρώσεις στοιχείων επικοινωνείτε με το αρμόδιο τμήμα ΕΣΠΑ στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ.30/17-9-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το ΠΥΣΠΕ Πειραιά με την αριθμ. 30/17-09-2020 Πράξη του ανακοινώνει απόφαση ανάθεσης υπερωριακής απασχόλησης σε εκπαιδευτικούς Κλάδου ΠΕ70, για παροχή κατ οίκον διδασκαλίας σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜ. 6 ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το ΠΥΣΠΕ Πειραιά ως Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης με την αριθμ. 6/17-09-2020 Πράξη του ανακοινώνει:

1. Τοποθέτηση  εκπαιδευτικού σε κενωθείσα θέση Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

2. Αναστολή καθηκόντων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων λόγω μείωσης μαθητικού δυναμικού

Για το σχετικό αρχείο πατήστε εδώ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ