Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 4-12-2018

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 4-12-2018

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων γενικής και ειδικής αγωγής που προσλήφθηκαν την 30η Νοεμβρίου 2018 κι ανέλαβαν υπηρεσία για την Α’, Β’ & Γ’ Πειραιά να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση τοποθέτησης στο σύνδεσμο

http://dipe-peiraia.att.sch.gr/peiraias/ANAPLHRWTES/EPILOGES/epiloges_anapliroton_form.php

 έως και την Τετάρτη 05/12/2018 και ώρα 12:00.

Η δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων ολοκληρώνεται με επιτυχία πατώντας "οριστική υποβολή". Σας δίνεται αριθμός πρωτοκόλλου και δυνατότητα εκτύπωσης για προσωπική χρήση.

Για τυχόν προβλήματα επικοινωνείτε με το e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τα κενά Κλάδου όλων των ειδικοτήτων γενικής και ειδικής(παράλληλη στήριξη) αγωγής κι εκπαίδευσης Α-Β-Γ Πειραιά πατήστε ΕΔΩ

Οι τοποθετήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης την Τετάρτη 05/12/2018. Η ανάληψη υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες θα γίνει την Πέμπτη 06/12/2018.

Μόνο για τo Δήμο Πειραιά*, Δήμο Περάματος και Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει την Παρασκευή 7/12//2018, λόγω αργίας του Αγίου Νικόλαου.
*ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ: Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι η αργία του Αγίου Νικόλαου ισχύει και για το Δήμο Πειραιά. Ο Δήμος Πειραιά έχει αργία του Αγίου Σπυρίδωνα 12 Δεκεμβρίου κι όχι 6 Δεκεμβρίου.
  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 4-12-2018