Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλούνται οι μόνιμοι  εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06 Αγγλικών, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ΠΕ79 Μουσικής και ΠΕ86 Πληροφορικής  ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  περιοχής τοποθέτησης Α ΠΕΙΡΑΙΑ που δε συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο στη σχολική μονάδα που ανήκουν να δηλώσουν σχολιικές μονάδες τοποθέτησης στο σύνδεσμο  https://dipepeir.gr/peiraias/MONIMOI/AITHSEIS_TOPOTHETISHS/index.php εισερχόμενοι με τους προσωπικούς κωδικούς  taxisnet, το αργότερο μέχρι την  Τετάρτη  9/9/2020, και ώρα 11.00  σύμφωνα με το  «Νέο Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών έναρξης σχολικού έτους 2020-2021» της 03-09-2020.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ, για αποφυγή άσκοπων ερωτημάτων, πως οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σχολική μονάδα της οποίας το κενό σε ώρες στην ειδικότητά τους είναι μικρότερο ή ίσο των ωρών που μπορεί να καλύψει ο εκπαιδευτικός.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για προβλήματα στη χρήση της πλατφόρμας και ΜΟΝΟ (π.χ. πρόσβαση σε αυτήν - εμφάνιση ή όχι των επιλογών) στέλνετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για ερωτήματα σε θέματα που αφορούν π.χ. τις ώρες των εκπαιδευτικών, τις ώρες προς συμπλήρωση σε κάθε σχολική μονάδα ή όποια  άλλα που αφορούν το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και όχι τεχνικά θέματα παρακαλούμε να απευθύνεστε  σχετικά κατά προτίμηση στο κεντρικό e-mail της ΔΙΠΕ Πειραιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) είτε στη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ (τηλ. 210 4177851 - 210 4177854)  και σε κάθε περίπτωση όχι στο helpdesk  γιατί είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ να σας απαντήσει και συνεπώς δε θα λάβετε απάντηση από αυτό.

Για τις διαθέσιμες ώρες για συμπλήρωση των σχολικών μονάδων Α Πειραιά  κλάδων  ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79 ΚΑΙ ΠΕ86  πατήστε  εδώ.

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ