Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79 & ΠΕ86 Α ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79 & ΠΕ86 Α ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79 & ΠΕ86 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  περιοχής τοποθέτησης Α ΠΕΙΡΑΙΑ να δηλώσουν μονάδες τοποθέτησης στο σύνδεσμο  https://dipepeir.gr/peiraias/anaplirotes_aitisi_topothetisis/index.php εισερχόμενοι με τους προσωπικούς κωδικούς  taxisnet, το αργότερο μέχρι τη  Δευτέρα 14/9/2020, και ώρα 11.00.

Στη λίστα των σχολείων που εμφανίζεται στη φόρμα βλέπετε ΜΟΝΟ το πρώτο σχολείο από το πακέτο της σύζευξης. Όλο το πακέτο θα το δείτε συμβουλευόμενοι τα κενά που σας δίνουμε αναλυτικά παρακάτω.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ πως για να είναι εφικτή η πρόσβαση στον ανωτέρω σύνδεσμο πρέπει σύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες να έχει πραγματοποιηθεί  η συμπλήρωση στοιχείων στο ΒΗΜΑ 2 στο σύνδεσμο On-line Εφαρμογές / On line Δηλώσεις στοιχείων αναπληρωτών της ιστοσελίδας μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για προβλήματα στη χρήση της πλατφόρμας και ΜΟΝΟ (π.χ. πρόσβαση σε αυτήν - εμφάνιση ή όχι των επιλογών) στέλνετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για ερωτήματα σε θέματα που αφορούν τα πακέτα σύζευξης, τα ωράρια ή όποια άλλα που αφορούν το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και όχι τεχνικά θέματα παρακαλούμε να απευθύνεστε  σχετικά στο κεντρικό e-mail της ΔΙΠΕ Πειραιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και σε κάθε περίπτωση ΟΧΙ στο helpdesk γιατί δε θα είναι δυνατή η απάντησή τους από την υπηρεσία υποστήριξης.

Για τα κενά σχολείων κλάδου  ΠΕ06 πατήστε εδώ.

Για τα κενά σχολείων κλάδου  ΠΕ11 πατήστε εδω.

Για τα κενά σχολείων κλάδου  ΠΕ79 πατήστε εδώ.

Για τα κενά σχολείων κλάδου  ΠΕ86 πατήστε εδώ.

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ79 & ΠΕ86 Α ΠΕΙΡΑΙΑ