Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους νεοπροσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς  τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν την 18/09/2020 από το ΥΠΑΙΘ πως θα πρέπει να παρουσιαστούν από την Δευτέρα 21/09/2020 ως και την Τρίτη 22/09/2020 και ώρες 09:00 μέχρι 12:30  στις παρακάτω σχολικές μονάδες  προσκομίζοντας τα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΙΑΤΡΙΚΑ δικαιολογητικά που αναφέρουμε αναλυτικά στις οδηγίες της χθεσινής μας ανακοίνωσης (σε περίπτωση που δεν έχουν προλάβει την έκδοσή τους λόγω μεσολάβησης Σαββατοκύριακου θα πρέπει να προσκομίζουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σχετική  υπεύθυνη δήλωση πως θα καταθέσουν τα ιατρικά δικαιολογητικά τη μέρα που θα παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους).  Επίσης θα πρέπει να προσκομίζουν το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας που μπορούν να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα μας και να το έχουν συμπληρωμένο . ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η είσοδος στις σχολικές μονάδες θα γίνεται ΜΟΝΟ με χρήση προστατευτικής μάσκας.

Για να δείτε σε ποιο σχολείο οφείλετε να παρουσιαστείτε πατήστε εδώ.

Για το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας πατήστε  εδώ για word    και   εδώ για pdf.

Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στην περιοχή τοποθέτησης Γ' Πειραιά για διευκόλυνσή τους θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία κατευθείαν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής τους που θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας 21/09/2020 με νεώτερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.

Οι νεοπροσληφθέντες ΕΕΠ / ΕΒΠ  οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία στα οποία θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Πειραιά, από την Πέμπτη 24 έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Παρακαλούμε πριν προσέλθετε στις σχολικές μονάδες να έχετε οπωσδήποτε ολοκληρώσει το βήμα 2 των αναλυτικών οδηγιών ώστε να μπορεί να γίνει η αναγγελία πρόσληψής σας στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ