Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις - Εγκύκλιοι Δ/νσης

Ανακοινώσεις - Εγκύκλιοι Δ/νσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕ86)

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής (ΠΕ86) για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (Αθήνα) και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2018-2019.

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 5 του Π.Δ. 50/1996 ( Α΄ 45 ), οι μετατιθέμενοι αναλαμβάνουν υπηρεσία στις νέες θέσεις, με τη λήξη του διδακτικού έτους.

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Για να δείτε την εγκύκλιο αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ, ΚΕΔΔΥ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2018-2019 πατήστε εδώ.

Για να δείτε την εγκύκλιο αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2018-2019 πατήστε εδώ.

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Η Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Α ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Β ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις - Εγκύκλιοι Δ/νσης