Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις - Εγκύκλιοι Δ/νσης Καθορισμός Λειτουργίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Ανακοινώσεις - Εγκύκλιοι Δ/νσης

Καθορισμός Λειτουργίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση του κοινού από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, συμπεριλαμβανομένου του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας μας, έως και 04/10/2020 θα γίνεται με τους εξής τρόπους:

(α)Αυτοπρόσωπη παρουσία στην έδρα της Υπηρεσίας μόνο για την κατάθεση δικαιολογητικών στο Πρωτόκολλο στον 3ο όροφο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραμονή στους χώρους της Διεύθυνσης.

(β) Αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

(γ)Υποβολή αίτησης μέσα από την ιστοσελίδα dipe-peiraia.att.sch.gr, στην επιλογή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

(δ) Κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, για εξαιρετικές περιπτώσεις, ως ακολούθως:

1.Για θέματα αρμοδιότητας Τμήματος Α’ Διοικητικού (ιδιωτικά, τίτλους σπουδών, μεταβολές σχολικών μονάδων, εξοπλισμός, διοικητικά θέματα, κλπ) κατόπιν επικοινωνίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 41 77 573.

2.Για θέματα αρμοδιότητας Τμήματος Β’ Οικονομικού (μισθοδοσία, υπερωρίες, οδοιπορικά, κλπ), κατόπιν επικοινωνίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 41 24 516.

3.Για θέματα αρμοδιότητας Τμήματος Γ’ Προσωπικού (άδειες, ΠΥΣΠΕ, ΕΣΠΑ, μητρώο, αρχείο, μεταβολές εκπαιδευτικών, κλπ) κατόπιν επικοινωνίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 41 10 134.

4.Για θέματα αρμοδιότητας Τμήματος Δ’ Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (myschool, e-data, κλπ), κατόπιν επικοινωνίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 42 24 918.

5.Για θέματα αρμοδιότητας Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων (εγγραφές, Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα, κλπ), κατόπιν επικοινωνίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 42 26 859.

Για οποιαδήποτε τροποποίηση θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

                                                                                                                Ο Διευθυντής Π.Ε. Πειραιά

                                                                                                                ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις - Εγκύκλιοι Δ/νσης Καθορισμός Λειτουργίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.