Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα

Άρθρα

Χαιρετισμός Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με την ευκαιρία της ανάληψης υπηρεσίας, ως Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας στείλω τους θερμούς μου χαιρετισμούς. Γνωρίζω πολύ καλά τον καθημερινό σας αγώνα στα Δημοτικά Σχολεία και στα Νηπιαγωγεία για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας, μέσα σε ομολογουμένως αντίξοες συνθήκες από πολλές πλευρές. Γι’ αυτό θέλω να γνωρίζετε ότι στον αγώνα σας αυτό θα με έχετε συμπαραστάτη με όλες τις δυνάμεις που έχω στη διάθεσή μου.

      Όπως ανέφερα  στην επιστολή γνωστοποίησης της υποψηφιότητάς μου, πιστεύω ότι είναι καιρός και στην Δ/νση Πειραιά να επικρατήσουν οι δημοκρατικές αρχές της αξιοκρατίας, της ισότητας, της διαφάνειας και του σεβασμού του εκπαιδευτικού και του πολίτη. Να αλλάξει η φιλοσοφία και ο τρόπος αντιμετώπισης των συναδέλφων.

   Αυτές τις αρχές πιστεύω ότι θα υπηρετήσω για όσο διάστημα θα είμαι στη θέση ευθύνης που μου ανατέθηκε.Χρειάζομαι τη συνεργασία σας, τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ώστε και να δώσουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα των σχολείων και το έργο μας να γίνει πιο αποτελεσματικό για τους τελικούς αποδέκτες που είναι οι μαθητές μας και οι γονείς τους.

    Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία στην προσωπική σας ζωή, καθώς και επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε ως εκπαιδευτικοί στα σχολεία σας. Τόσο εγώ ως Διευθυντής όσο και το προσωπικό της Δ/νσης να ξέρετε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε σας  βήμα.                            

                                                                                            Ο Διευθυντής ΠΕ Πειραιά

Λεωνίδας Νίκας

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα