Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα

Άρθρα

Υπηρεσία ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου: υποβολή αιτήσεων πολιτών/εκπαιδευτικών

Στο πλαίσιο της απλούστευσης των διαδικασιών και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και των εκπαιδευτικών που συναλλάσσονται με την υπηρεσία μας, δίνεται πλέον η δυνατότητα χρήσης του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, εφόσον διαθέτουν κωδικούς στο TaxisNet.(*),   ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων προς την υπηρεσία μας και ηλεκτρονικής αποστολής του απαντητικού εγγράφου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του/της αιτούντα/σας.

 1ο βήμα                                                                                                                                                                                                                                                                             

Είσοδος στο περιβάλλον της υπηρεσίας

https://dipepeir.gr/peiraias/ilektroniko_protokolo/index.php  

με χρήση προσωπικών κωδικών  TaxisNet  εισέρχεστε στην πρώτη σελίδα που φαίνονται οι προηγούμενες αιτήσεις σας στην υπηρεσία μας.

 

2ο βήμα

Πατώντας "ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ" εισέρχεστε στη σελίδα υποβολής όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία σύμφωνα με τις οδηγίες.

Με την ολοκλήρωση (Οριστική Υποβολή) της αίτησης λαμβάνεται άμεσα αριθμός πρωτοκόλλου με τον οποίο μπορεί να αναζητείται η πορεία διεκπεραίωσής της.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γίνεται διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης από την υπηρεσία ΜΟΝΟ όταν σταλούν ηλεκτρονικά και τα αρχεία που την τεκμηριώνουν.

Για θέματα υποστήριξης σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(*) Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό στο TaxisNet μπορείτε να πληροφορηθείτε σχετικά με την δημιουργία του στην σελίδα των υπηρεσιών πιστοποίησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα