Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα

Άρθρα

Υπηρεσία ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου: υποβολή αιτήσεων πολιτών/εκπαιδευτικών

Στο πλαίσιο της απλούστευσης των διαδικασιών και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και των εκπαιδευτικών που συναλλάσσονται με την υπηρεσία μας, δίνεται πλέον η δυνατότητα χρήσης του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, εφόσον διαθέτουν κωδικούς στο TaxisNet.(*),   ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων προς την υπηρεσία μας και ηλεκτρονικής αποστολής του απαντητικού εγγράφου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του/της αιτούντα/σας.

1ο βήμα

Συμπλήρωση της σχετικής αίτησης.

Για τον πολίτη πατήστε εδώ

Για τον εκπαιδευτικό πατήστε εδώ

2ο βήμα                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Είσοδος στο περιβάλλον της υπηρεσίας

https://dipepeir.gr/peiraias/ilektroniko_protokolo/index.php

Με την ολοκλήρωση (Οριστική Υποβολή) της αίτησης λαμβάνεται άμεσα αριθμός πρωτοκόλλου με τον οποίο μπορεί να αναζητείται η πορεία διεκπεραίωσής της.

3ο βήμα

Αποστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της συμπληρωμένης αίτησης του πολίτη/εκπαιδευτικού και των συνοδευτικών αρχείων

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γίνεται διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης από την υπηρεσία ΜΟΝΟ όταν σταλούν ηλεκτρονικά και τα αρχεία που την τεκμηριώνουν.

Για θέματα υποστήριξης σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(*) Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό στο TaxisNet μπορείτε να πληροφορηθείτε σχετικά με την δημιουργία του στην σελίδα των υπηρεσιών πιστοποίησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα