Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Διοικητικά Θέματα

Διοικητικά Θέματα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΕ 2021

Σας προωθούμε την  Εγκύκλιο 48132/Δ3/27-04-2021 (ΑΔΑ: 6ΩΨΦ46ΜΤΛΗ-923) για την ίδρυση ΤΕ όπως και συνημμένα υποδείγματα εντύπων και πινάκων τόσο σε αρχείο PDF όσο και σε επεξεργάσιμη μορφή και  παρακαλούμε για την εφαρμογή των προβλεπομένων
 

Παρακαλούμε για την τήρηση των προθεσμιών, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Οι προτάσεις χρήζουν εμπιστευτικό αριθμό πρωτοκόλλου, έχουν συγκεκριμένο υπόδειγμα και προωθούνται στη Διεύθυνσή μας

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΩΣ 20-05-2021.

 

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ 2020-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Υπουργική Απόφαση

Χαιρετισμός Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι - συναδέλφισσες και συνεργάτες,

Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή από την πολιτεία στο πρόσωπό μου και, ταυτόχρονα, μία σημαντική πρόκληση για δημιουργία.

Τη θέση αυτή, θέση αυξημένης ευθύνης, θα υπηρετήσω με το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ιδιαίτερα, την περίοδο αυτή, οι συνθήκες πανδημίας δημιουργούν νέα δεδομένα και απαιτούν ενημέρωση, ωριμότητα, εγρήγορση, ισχυρά αντανακλαστικά και κοινωνική συνείδηση.

Διαδέχομαι τον εξαιρετικό συνάδελφο Λεωνίδα Νίκα, έναν επιτυχημένο Διευθυντή Εκπαίδευσης, ο οποίος επεξεργάστηκε και υλοποίησε πρωτοβουλίες, αναβαθμίζοντας τη Διεύθυνσή μας. Τον ευχαριστώ για τη διεξοδική ενημέρωση και του εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του.

Ξεκινώ μία αέναη προσπάθεια να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα, συνεπής στη σαραντάχρονη πορεία μου στην εκπαίδευση, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στην αποστολή μου, δρώντας με άξονα τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, τη νομιμότητα, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον ανθρώπινο παράγοντα, πάντα στα πλαίσια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, σεβόμενος τους/τις μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς / κηδεμόνες, την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία.

Λειτουργώντας με υπευθυνότητα μέσα από τη νέα μου θεσμική θέση, θα συνεργαστώ, εποικοδομητικά, με όλες τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες και δομές, αλλά και με τους τοπικούς φορείς, τους Δημάρχους και Αντιδημάρχους για θέματα Παιδείας, την Αντιπεριφέρεια Πειραιά και Νήσων, τις Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων και τις κρατικές δομές. Θεωρώ καθοριστική και αποφασιστικής σημασίας τη συνεργασία μου με τα στελέχη εκπαίδευσης και τους μάχιμους συναδέλφους/συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς, στοχεύοντας σε μία ποιοτική και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές μας, προάγοντας τις αξίες της παιδείας, μέσα σε ένα θετικό και δημιουργικό κλίμα.

Εκτιμώ ότι, με τη συνδρομή και τη στήριξή σας, σε αυτή την απαιτητική και – ταυτόχρονα - συναρπαστική πορεία, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επιλύσουμε τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Εύχομαι ολόψυχα το 2020 – 2021 να αποτελέσει μία Καλή, Δημιουργική και Παραγωγική Σχολική Χρονιά κι εμείς να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας ως θεμελιώδεις συντελεστές της μόρφωσης των παιδιών μας.

                                                                                                           Με ιδιαίτερη εκτίμηση

                                                                                                     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Διοικητικά Θέματα