Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Οικονομικά

Οικονομικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ Π/Υ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανάρτηση Στοιχείων Εκτέλεσης Προυπολογισμού της Δ.Π.Ε. Πειραιά για το μήνα Σεπτέμβριο 2019. Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

Συνάδελφοι,

Η Υπεύθυνη Δήλωση οικογενειακής κατάστασης για τη χορήγηση οικογενειακής παροχής γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό και μόνο τρόπο.

Υπόχρεοι συμπλήρωσης είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΕΚΤΌΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ) που μισθοδοτούνται από τη ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ μέσω του τακτικού προϋπολογισμού το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  31-10-2019.

Η πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα της ΔΙΠΕ Πειραιά γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα μας επιλέγοντας από το μενού On-line εφαρμογές è On-line δηλώσεις οικογενειακής κατάστασης μονίμων

και η ταυτοποίησή σας  γίνεται πλέον με τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που χρησιμοποιείτε για να εισέρχεστε στο σύστημα taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η συμπλήρωση της φόρμας παρακαλούμε να γίνεται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και ΜΟΝΟ.

Παρακαλούμε για την προσεκτική από μέρους σας συμπλήρωση της αίτησης. Διαβάστε προσεκτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ πριν προβείτε σε καταχώριση στοιχείων. Η υποβολή της είναι δυνατή για μια μόνο φορά. Μετά την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ λαμβάνετε αριθμό πρωτοκόλλου και είναι δυνατή η εκτύπωσή της για το αρχείο σας.. Σε κάθε περίπτωση έχει γίνει ορθή υποβολή μόνο όταν έχετε λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το σύστημα. Σε περίπτωση προσυμπληρωμένης από εμάς καταχώρισης με την οποία δε συμφωνείτε (π.χ. Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας) οφείλετε να στείλετε στο e-mail μας αντίστοιχο αποδεικτικό στοιχείο (φωτοτυπία του Α.Δ.Τ. ) με το οποίο θα προβούμε στη διόρθωσή του και αφού ειδοποιηθείτε με απαντητικό e-mailαπό εμάς πως διορθώθηκε, τότε και ΜΟΝΟ θα υποβάλετε ΟΡΙΣΤΙΚΑ την ηλεκτρονική δήλωσή σας.

Σε περίπτωση που εκ παραδρομής γίνει ελλιπής καταχώριση είτε έχουν συμπληρωθεί στη φόρμα λανθασμένα στοιχεία, τροποποίηση μπορεί να γίνει μόνο από εμάς αφού μας ενημερώσετε με σχετικό   e-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να διαγράψουμε τη λανθασμένη καταχώρισή σας και έτσι να σας δοθεί δυνατότητα ορθής επανυποβολής.

Τέλος ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ η ανάγκη για ΕΓΚΑΙΡΗ από μέρους σας υποβολή τόσο της ηλεκτρονικής δήλωσης όσο και της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ αποστολής των δικαιολογητικών που επικαλείστε (ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ) , ώστε να συνεχιστεί η καταβολή οικογενειακής παροχής και στις επόμενες μισθοδοσίες .

Επικοινωνία για οποιοδήποτε πρόβλημα θα γίνεται  ΜΟΝΟ μέσω του e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας οπωσδήποτε στοιχεία ταυτοποίησής σας (ΑΜ-ΑΦΜ)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΚΝΟΥ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΚΝΟΥ
 
 
1.   Ληξιαρχική πράξη γέννηση του τέκνου ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2.   Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με το ποιος από τους δύο γονείς θα κάνει χρήση του μειωμένου ωραρίου ή 
της άδειας ανατροφής. Στην ίδια δήλωση θα καθορίζεται το χρονικό διάστημα που ο καθένας από τους 
δύο γονείς θα κάνει χρήση διαδοχικά και συνεχόμενα.
Εάν  ο/η σύζυγος έχει κάνει χρήση, θα δηλώνεται το είδος της διευκόλυνσης (μειωμένο ωράριο ή άδειας 
ανατροφής) καθώς και το συνολικό χρονικό διάστημα που έγινε χρήση.
3.   Βεβαίωση οικείου εργοδότη σχετικά με το αν ο/η σύζυγος έχει ήδη κάνει ολικώς ή μερικώς χρήση 
των δικαιωμάτων του/της και αν εργάζεται με καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Αν δεν υπάρχει 
εργοδότης π.χ. ελεύθεροι
επαγγελματίες προσκομίζεται βεβαίωση ασφάλισης από τον ΟΑΕΕ.
4.   Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα από την οποία θα προκύπτει ρητά η ιδιωτική εργασία που ασκεί 
ο/η σύζυγος και το καθεστώς απασχόλησης.(Πρωτότυπα ένσημα όχι εκτυπωμένα από το ΗΔΙΚΑ. Οι μόνιμοι 
δημόσιοι υπάλληλοι δεν χρειάζεται να προσκομίζουν τα ένσημά τους )
5.   Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα από το οποίο θα προκύπτει το είδος της εργασίας που 
δηλώνεται.
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Οι εκπαιδευτικοί που έχουν κάνει χρήση της άδειας ανατροφής των τριών μηνών και 15 ημερών του 
Ν.4599/2019 δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση μειωμένου
ωραρίου
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ Π/Υ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανάρτηση Στοιχείων Εκτέλεσης Προυπολογισμού της Δ.Π.Ε. Πειραιά για το μήνα Αύγουστο 2019. Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2019-2020

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Τμήμα Γραμματείας/Μηχανογράφησης ΕΣΠΑ/ Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Δ/νση: Καραολή – Δημητρίου 50, Τ.Κ.: 185 32

Τηλ. Επικ.: 210-4117826, 210-4224921 FAX 210-4222591 (Μηχανογράφηση-ΕΣΠΑ)                

Ιστοσελίδα: http://dipe-peiraia.att.sch.gr/

e-mail ΕΣΠΑ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Διεύθυνση Π.Ε. καλωσορίζει όλους τους αναπληρωτές/τριες και τους εύχεται
«καλή σχολική χρονιά».

Οι προσλήψεις της Β' φάσης θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης ΠΕ Πειραιά Καραολή - Δημητρίου 50 Πειραιά
από 08:00 έως 15:00 

 

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές/τριες που θα προσέλθουν στη Διεύθυνσή μας για να αναλάβουν υπηρεσία, να προσκομίσουν τα παρακάτω  δικαιολογητικά και έγγραφα σε φάκελο με αυτιά (στον οποίο θα αναγράφεται το όνομα και η ειδικότητά τους) και τα έγγραφα με τη σειρά που αναφέρεται στη συνέχεια, προκειμένου να ολοκληρώνεται ταχύτερα ο έλεγχος.

 

 1. Φωτοαντίγραφο του πτυχίου, όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η γενική αριθμητική βαθμολογία. Αν δεν υπάρχει στο πτυχίο, προσκομίζεται επιπλέον και βεβαίωση-πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
 2. Φωτοαντίγραφο του μεταπτυχιακού ή και διδακτορικού, όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η γενική αριθμητική βαθμολογία. Προσκομίζεται επιπλέον και αναλυτική βαθμολογία. (Στην περίπτωση κατοχής τίτλου από εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού ο εκπαιδευτικός πρέπει να προσκομίσει και την αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ). Κατόπιν κάνει αίτηση προς το ΠΥΣΠΕ για αναγνώριση της συνάφειας. Η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού δεν αφορά αναπληρωτές που η κατοχή του τίτλου είναι προϋπόθεση για την πρόσληψη.
 3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
 4. Φωτοαντίγραφο αποδεικτικού Α.Φ.Μ, Α.Μ.Κ.Α, Α.Μ. ΙΚΑ ή και άλλου ταμείου ασφάλισης (π.χ. OAEE/ ΤΣΜΕΔΕ/ ΟΓΑ).
 5. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ όπου να αναγράφεται το ΙΒΑΝ και το ονοματεπώνυμο του/της μισθοδοτούμενου/ης (να είναι πρώτο σε περίπτωση κοινού λογαριασμού).
 6. Πρωτότυπες Γνωματεύσεις α) παθολόγου ή γενικού ιατρού και β) ψυχίατρου, δημοσίου είτε ιδιωτών στις οποίες να πιστοποιείται η υγεία και η φυσική καταλληλότητα των υποψήφιων υπαλλήλων να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα. ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές.  Σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους του υπουργείου οι αναπληρωτές/τριες είναι υποχρεωμένοι να τις προσκομίσουν κατά την ημέρα πρόσληψης τους. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, δύνανται να προσκομίσουν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά αργότερα- όμως πριν την καταβολή της 1ης μισθοδοσίας -σύμφωνα με σχετική υπεύθυνη δήλωση που υπογράφουν η τήρηση της οποίας είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
 7. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου τριμήνου) από το Δήμο (για τους έγγαμους και/ή γονείς ενός ή περισσότερων τέκνων). Στη συνέχεια ο/η εκπαιδευτικός συμπληρώνει τη σχετική αίτηση για χορήγηση οικογενειακού επιδόματος για τα τέκνα έως 18 ετών. Για τα τέκνα 18-24 ετών που σπουδάζουν (εκτός της αίτησης) προσκομίζει βεβαίωση σπουδών από το ΑΕΙ/ΤΕΙ.
 8. Σε περίπτωση που ο αναπληρωτής ανήκει σε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (π.χ. ποσοστό αναπηρίας τέκνου 67% και άνω, μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.ά.), προσκομίζει στην Υπηρεσία και τη σχετική ιατρική γνωμάτευση που την πιστοποιεί.
 9. Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας: ο/η εκπ/κός συμπληρώνει τη σχετική αίτηση για αναγνώριση της εκπαιδευτικής του προϋπηρεσίας, προσκομίζοντας τις βεβαιώσεις που την πιστοποιούν.
 10. ΄Ενσημα ΙΚΑ με σφραγίδα (ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΔΙΚΑ, ΕΡΜΗΣ).
 11. Πιστοποιητικό τύπου Α από το οικείο Στρατολογικό Γραφείο. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ :

                  1. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι κατά την πρόσληψή σας πρέπει:

  • να μπείτε στις On-line εφαρμογές στην αρχική σελίδα της ΔΙΠΕ Πειραιά και να επιλέξετε τον σύνδεσμο On-line Δηλώσεις Στοιχείων Αναπληρωτώνόπου θα συμπληρώσετε τα υπάρχοντα πεδία. Τέλος θα επιλέξετε το κουμπί οριστική υποβολή σημειώνοντας τον Αριθμό Πρωτοκόλλου που θα σας εμφανίσει το σύστημα. Εάν κατά την είσοδό δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε κάποια πεδία μην συνεχίσετε, μέχρι να βάλουμε τον ΑΦΜ σας στο σύστημα, ώστε να γίνεται η ταυτοποίηση μέσω TAXIS και τα πεδία να είναι προσυμπληρωμένα. Κάποιοι συνάδελφοι που συμπλήρωσαν θα ειδοποιηθούν να επαναλάβουν, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία. 
  • να μπείτε επίσης στο σύνδεσμο στις On-line εφαρμογές και να επιλέξετε τον σύνδεσμο On-line Αιτήσεις Τοποθέτησης Αναπληρωτών για να δηλώσετε με τη σειρά τα σχολεία που επιθυμείτε να τοποθετηθείτε, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΙΠΕ Πειραιά.

   2. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που, έχουν παιδί ηλικίας έως δύο (2 ετών) :

  • μπορούν να αιτηθούν τη χρήση μειωμένου διδακτικού ωραρίου κατά δύο ώρες την εβδομάδα (από το υποχρεωτικό διδακτικό ωράριο που αναφέρεται στη σύμβαση).
  • σε περίπτωση που δεν έχει παρέλθει ένα έτος από τη λήξη της λοχείας παρακαλούνται να ενημερώσουν το τμήμα ΕΣΠΑ και να προσκομίσουν άμεσα την απόφαση επιδόματος μητρότητας του ΕΦΚΑ, διότι δικαιούνται μειωμένες εισφορές στο ΙΚΑ για ένα χρόνο μετά το πέρας της λοχείας τους.
  • να συμπληρώσουν αίτηση σε περίπτωση που βρίσκονται σε άδεια κύησης ή λοχείας ή επιθυμούν άδεια ανατροφής τέκνου 3 μηνών και 15 ημερών (τη ζητούν από το τμήμα ΕΣΠΑ)

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ Π/Υ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανάρτηση Στοιχείων Εκτέλεσης Προυπολογισμού της Δ.Π.Ε. Πειραιά για το μήνα Ιούλιο 2019. Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ

 • Καιρός