Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Οικονομικά ΕΣΠΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΔΕΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τα επικαιροποιημένα έντυπα αδειών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που είναι διαθέσιμα πιο κάτω. Διαγράψτε άλλα έντυπα αδειών που τυχόν έχετε.

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΔΕΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΤΑ

ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΑΔΕΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΕΚΝΟΥ

ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ

ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ

 

 

Συγκέντρωση στοιχείων αναπληρωτών για το ηλεκτρονικό αρχείο της Δ/νσης Π.Ε. Πειραιά

Η Διεύθυνση ΠΕ Πειραιά, προκειμένου να αναπτύξει το ηλεκτρονικό αρχείο του εκπαιδευτικού και μη προσωπικού και να προβεί στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες, καλεί τους/τις αναπληρωτές/τριες όλων των ειδικοτήτων γενικής και ειδικής αγωγής κι εκπαίδευσης, καθώς κι όσους /όσες εργάζονται ως ΕΕΠ και ΕΒΠ, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική καρτέλα, με κωδικούς τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ, στο σύνδεσμο

http://dipe-peiraia.att.sch.gr/peiraias/ANAPLHRWTES/YPEYTHINH_DHLWSH/YPEYTHINH_DHL_FORM.php

έως την Παρασκευή 12/1/2019. Η συμπλήρωση ολοκληρώνεται με την «οριστική υποβολή».

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, σχετικά με τη συμπλήρωση των στοιχείων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε ΜΟΝΟ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , με θέμα «Ηλεκτρονική καρτέλα».

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

 

Οι αναπληρωτές της τελευταίας φάσεις προσλήψεων μπορούν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά μέχρι την Παρασκευή 7/12/2018. Όσες και όσοι δεν επιθυμούν την πρόσληψή τους παρακαλούνται να αποστείλουν στη Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά Υπεύθυνη Δήλωση μη αποδοχής της πρόσληψής τους στο φαξ 2104222591 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Τμήμα Γραμματείας/ Μηχανογράφησης ΕΣΠΑ/ Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Δ/νση: Καραολή – Δημητρίου 50, Τ.Κ.: 185 32

Τηλ. Επικ.: 210-41.13.725, 210-41.77.573 (Γραμματεία)

                   210-4117826, 210-4224921 FAX 210-4222591 (Μηχανογράφηση-ΕΣΠΑ)                

                   210-41.77.851, 210-42.24.919 (Π.Υ.Σ.Π.Ε.)

                   210-4124516 Μισθοδοσία Τακτικού Προϋπολογισμού

Ιστοσελίδα: http://dipe-peiraia.att.sch.gr/

Ε-mail: dipepeir@sch.gre-mail ΕΣΠΑ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (πλήρους και μειωμένου ωραρίου)
στη Δ/νση Π.Ε. Πειραιά είναι τα εξής:

 • Φωτοαντίγραφο του πτυχίου, όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η γενική αριθμητική βαθμολογία. Αν δεν υπάρχει στο πτυχίο, προσκομίζεται επιπλέον και βεβαίωση-πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
 • Φωτοαντίγραφο του μεταπτυχιακού ή και διδακτορικού, όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η γενική αριθμητική βαθμολογία., Προσκομίζεται επιπλέον και αναλυτική βαθμολογία. (Στην περίπτωση κατοχής τίτλου από εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού ο εκπαιδευτικός πρέπει να προσκομίσει και την αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ).Κατόπιν κάνει αίτηση προς το ΠΥΣΠΕ για αναγνώριση της παιδαγωγικής συνάφειας Η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού δεν αφορά αναπληρωτές που η κατοχή του τίτλου είναι προϋπόθεση για την πρόσληψη.
 • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
 • Φωτοτυπία αποδεικτικού Α.Φ.Μ, Α.Μ.Κ.Α, Α.Μ.ΙΚΑ ή και άλλου ταμείου ασφάλισης (π.χ. OAEE/ ΤΣΜΕΔΕ/ ΟΓΑ)
 • Φωτοτυπία Αριθμού Λογ. Τράπεζας, με το ΙΒΑΝ να αναγράφεται., ως τράπεζα μισθοδοσίας ορίζεται η ΕΘΝΙΚΗ
 • Πρωτότυπες Γνωματεύσεις α)παθολόγου ή γενικού ιατρού και β)ψυχιάτρου, δημοσίου είτε ιδιωτών στις οποίες να πιστοποιείται η υγεία και η φυσική καταλληλότητα των υποψήφιων υπαλλήλων να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα. ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές. Ενημερώνουμε τους/τις αναπληρωτές/τριες εκπ/κους ότι σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους του υπουργείου είναι υποχρεωμένοι να τις προσκομίσουν κατά την ημέρα πρόσληψης τους. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, δύνανται να προσκομίσουν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά αργότερα- όμως πριν την καταβολή της 1ης μισθοδοσίας -σύμφωνα με σχετική υπεύθυνη δήλωση που υπογράφουν η τήρηση της οποίας είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
 • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου τριμήνου) από το Δήμο (για τους έγγαμους και/ή γονείς ενός ή περισσότερων τέκνων). Στη περίπτωση ύπαρξης ανήλικων ή σπουδαζόντων τέκνων (άνω των 18 και έως 24 ετών), ο εκπ/κός συμπληρώνει τη σχετική αίτηση για χορήγηση οικογενειακού επιδόματος και προσκομίζει βεβαίωση σπουδών του Πανεπιστημίου .
 • Σε περίπτωση που ο αναπληρωτής ανήκει σε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ, της εγκυκλίου μεταθέσεων 2017-18), προσκομίζει στην Υπηρεσία και τα σχετικά έγγραφα.
 • Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας: ο εκπ/κός συμπληρώνει τη σχετική αίτηση για αναγνώριση της εκπαιδευτικής του προϋπηρεσίας, συμπληρώνοντας τον αριθμό των εντύπων που προσκομίζει.
 • ΄Ενσημα ΙΚΑ με σφραγίδα(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET)
 • Στρατολογικό Γραφείο (για τους άντρες).

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 1. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προσέρχονται στη Διεύθυνσή μας για να αναλάβουν υπηρεσία, να προσκομίζουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα, όπως αναγράφονται παραπάνω.
 2. Οι αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί που, έχουν παιδί ηλικίας έως δύο (02) ετών: α) μπορούν να αιτηθούν τη χρήση μειωμένου διδακτικού ωραρίου κατά δύο ώρες την εβδομάδα από το υποχρεωτικό διδακτικό ωράριο β) δικαιούνται μειωμένες εισφορές στο ΙΚΑ για ένα χρόνο μετά το πέρας της λοχείας τους.

 

Παρουσιολόγια αναπληρωτών ΕΣΠΑ 2018-2019

Αγαπητές/Αγαπητοί συνάδελφοι Διευθύντριες/Διευθυντές ΔΣ/Προϊσταμένες ΝΓ

Σας κάνουμε γνωστό πως τα νέα παρουσιολόγια ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2018 - 2019 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας από όπου στο εξής θα μπορείτε να τα κατεβάζετε. Σας ενημερώνουμε επίσης πως εξαιτίας των δυσλειτουργιών που παρουσιάστηκαν με τη χρήση των προηγούμενων παρουσιολογίων, κάναμε ορισμένες παρεμβάσεις που στόχευαν στην απλούστευση της διαδικασίας. Παρακαλούμε να προσέξετε ιδιαίτερα τις οδηγίες που ακολουθούν:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ

 1.  Ο Διευθυντής του Σχολείου συμπληρώνει τις στήλες "ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΚΑΙ "ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ" μόνο τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί και ο αναπληρωτής/ΕΒΠ/ΕΕΠ οφείλει να είναι παρών, βάσει του ωρολογίου προγράμματος. Πρώτη μέρα θεωρείται η μέρα που κάνει ανάληψη στο σχολείο.
 2.  Ο αναπληρωτής/ΕΒΠ/ ΕΕΠ υπογράφει μόνο τις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφει το παρουσιολόγιο σε ημέρες άδειας, απουσίας κλπ.).
 3.  Για τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί και πραγματοποιούνται σχολικές εκδηλώσεις (π.χ. εκδρομές, σχολικές εορτές, εκκλησιασμός κλπ.) συμπληρώνονται κανονικά οι στήλες "ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΚΑΙ "ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ", σύμφωνα με τον αριθμό των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας.
 4.  Για τις ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί (π.χ. εθνική γιορτή, τοπική γιορτή, διακοπές Χριστουγέννων/Πάσχα, καιρικές συνθήκες, εκλογές κλπ.) η στήλη «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» δεν συμπληρώνεται με τις διδακτικές ώρες αλλά με την αιτιολογία της μη λειτουργίας του σχολείου και οι αναπληρωτές δεν υπογράφουν.
 5.  Όταν ο αναπληρωτής/ΕΒΠ/ΕΕΠ απουσιάζει για οποιοδήποτε λόγο (άδεια, απεργία/στάση εργασίας, απουσία), ο αριθμός των διδακτικών ωρών απουσίας  καταχωρείται στη στήλη «ΑΠΟΥΣΙΕΣ» και στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» αναγράφεται η αιτιολογία. Η πρώτη στήλη ωρολόγιο πρόγραμμα συμπληρώνεται κανονικά.
 6.  Οι άδειες ασθένειας/κύησης/λοχείας πρέπει να αναφέρονται στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» ακόμα και για ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί (αργίες,   Σαββατοκύριακα, διακοπές Χριστουγέννων κλπ.).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα σχολεία που έχουν τοποθετηθεί αναπληρωτές με άδεια κύησης/λοχείας/αναρρωτική/άνευ αποδοχών οι διευθύντριες/διευθυντές/προϊσταμένες/προϊστάμενοι οφείλουν να συμπληρώνουν κανονικά τα παρουσιολόγιά τους χωρίς υπογραφή του εκπαιδευτικού και με τις ώρες τους στη στήλη «ΑΠΟΥΣΙΕΣ». Αναγράφεται επίσης στη διπλανή στήλη ο λόγος της απουσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη δική σας διευκόλυνση τα νέα παρουσιολόγια (που περιέχουν και το 2019) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης καθένα ξεχωριστά. Μπορείτε να τα κατεβάσετε, να τα συμπληρώσετε και να τα αποθηκεύσετε. Μετά από τροποποίηση μπορείτε να συμπληρώνετε απευθείας στην σελίδα του παρουσιολογίου τα στοιχεία που αναγράφονται, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχετε στο φύλλο εργασίας «ΠΡΑΞΕΙΣ», κάτι που ως μη λειτουργικό καταργήθηκε. Επίσης καταργήθηκε η επιλογή του έργου από πτυσσόμενη λίστα. Τα παρουσιολόγια θα αλλάξουν μόνο σε περίπτωση αλλαγής του λογότυπου του έργου, κάτι για το οποίο θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση.

          Σας ενημερώνουμε ακόμα για το έργο που κάθε αναπληρωτής ανήκει ώστε να επιλέγετε το ανάλογο παρουσιολόγιο: 

 1.  Οι δάσκαλοι γενικής αγωγής καθώς και όλες οι ειδικότητες ανήκουν στο έργο ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΣ
 2.  Οι νηπιαγωγοί γενικής αγωγής ανήκουν στο έργο ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
 3.  Οι δάσκαλοι των Τάξεων Υποδοχής (ΖΕΠ) ανήκουν στο έργο ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΕΚΟ)
 4.  Οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί παράλληλης στήριξης (ΠΕ70 ΕΑΕ ΚΑΙ ΠΕ60 ΕΑΕ) ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ανήκουν στο έργο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ   ΕΚΠ/ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
 5.  Οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί (ΠΕ70 ΕΑΕ ΚΑΙ ΠΕ60 ΕΑΕ) σε ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης ανήκουν στο έργο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ   ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ
 6.  Οι ειδικότητες ΕΑΕ (ΠΕ08 ΕΑΕ, ΠΕ91.01, ΠΕ79, ΠΕ86 ΕΑΕ) ανήκουν στο έργο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ
 7.  Οι αναπληρωτές ΕΒΠ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ανήκουν στο έργο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ
 8.  Οι αναπληρωτές ΕΒΠ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ανήκουν στο έργο ΠΕΠ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ
 9.  Οι αναπληρωτές της ένταξης προσφυγοπαίδων ανήκουν στο έργο ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΑΙΔΩΝ
 10.  Οι αναπληρωτές με ειδικότητες ΠΕ21, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ29, ΠΕ30 ανήκουν στο έργο ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

         

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Α ΦΑΣΗΣ ΠΔΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Α' ΦΑΣΗΣ (ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 9084/9-9-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ70 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Α' ΦΑΣΗΣ  (ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 9089/9-9-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ  ΠΕ60 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΕΝΙΧΥΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  Α'ΦΑΣΗΣ (ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 9092/9-9-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ  ΠΕ61, ΠΕ71 ΚΑΙ ΠΕ60.50 ΤΗΣ  "ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ" ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 9095/9-9-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ60 ΜΕΣΩ ΠΔΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΥΠ'ΑΡΙΘΜ 9095/9-9-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ70 ΜΕΣΩ ΠΔΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 12-9-2016.
 • Καιρός