Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Οικονομικά ΕΣΠΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

Τμήμα Γραμματείας/ Μηχανογράφησης ΕΣΠΑ/ Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Δ/νση: Καραολή – Δημητρίου 50, Τ.Κ.: 185 32

Τηλ. Επικ.: 210-41.13.725, 210-41.77.573 (Γραμματεία)

                   210-4117826, 210-4224921 FAX 210-4222591 (Μηχανογράφηση-ΕΣΠΑ)                

                   210-41.77.851, 210-42.24.919 (Π.Υ.Σ.Π.Ε.)

                   210-4124516 Μισθοδοσία Τακτικού Προϋπολογισμού

Ιστοσελίδα: http://dipe-peiraia.att.sch.gr/

Ε-mail: dipepeir@sch.gre-mail ΕΣΠΑ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (πλήρους και μειωμένου ωραρίου)
στη Δ/νση Π.Ε. Πειραιά είναι τα εξής:

 • Φωτοαντίγραφο του πτυχίου, όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η γενική αριθμητική βαθμολογία. Αν δεν υπάρχει στο πτυχίο, προσκομίζεται επιπλέον και βεβαίωση-πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
 • Φωτοαντίγραφο του μεταπτυχιακού ή και διδακτορικού, όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης και η γενική αριθμητική βαθμολογία., Προσκομίζεται επιπλέον και αναλυτική βαθμολογία. (Στην περίπτωση κατοχής τίτλου από εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού ο εκπαιδευτικός πρέπει να προσκομίσει και την αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ).Κατόπιν κάνει αίτηση προς το ΠΥΣΠΕ για αναγνώριση της παιδαγωγικής συνάφειας Η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού δεν αφορά αναπληρωτές που η κατοχή του τίτλου είναι προϋπόθεση για την πρόσληψη.
 • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
 • Φωτοτυπία αποδεικτικού Α.Φ.Μ, Α.Μ.Κ.Α, Α.Μ.ΙΚΑ ή και άλλου ταμείου ασφάλισης (π.χ. OAEE/ ΤΣΜΕΔΕ/ ΟΓΑ)
 • Φωτοτυπία Αριθμού Λογ. Τράπεζας, με το ΙΒΑΝ να αναγράφεται., ως τράπεζα μισθοδοσίας ορίζεται η ΕΘΝΙΚΗ
 • Πρωτότυπες Γνωματεύσεις α)παθολόγου ή γενικού ιατρού και β)ψυχιάτρου, δημοσίου είτε ιδιωτών στις οποίες να πιστοποιείται η υγεία και η φυσική καταλληλότητα των υποψήφιων υπαλλήλων να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα. ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές. Ενημερώνουμε τους/τις αναπληρωτές/τριες εκπ/κους ότι σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους του υπουργείου είναι υποχρεωμένοι να τις προσκομίσουν κατά την ημέρα πρόσληψης τους. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, δύνανται να προσκομίσουν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά αργότερα- όμως πριν την καταβολή της 1ης μισθοδοσίας -σύμφωνα με σχετική υπεύθυνη δήλωση που υπογράφουν η τήρηση της οποίας είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
 • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου τριμήνου) από το Δήμο (για τους έγγαμους και/ή γονείς ενός ή περισσότερων τέκνων). Στη περίπτωση ύπαρξης ανήλικων ή σπουδαζόντων τέκνων (άνω των 18 και έως 24 ετών), ο εκπ/κός συμπληρώνει τη σχετική αίτηση για χορήγηση οικογενειακού επιδόματος και προσκομίζει βεβαίωση σπουδών του Πανεπιστημίου .
 • Σε περίπτωση που ο αναπληρωτής ανήκει σε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (σύμφωνα με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ, της εγκυκλίου μεταθέσεων 2017-18), προσκομίζει στην Υπηρεσία και τα σχετικά έγγραφα.
 • Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας: ο εκπ/κός συμπληρώνει τη σχετική αίτηση για αναγνώριση της εκπαιδευτικής του προϋπηρεσίας, συμπληρώνοντας τον αριθμό των εντύπων που προσκομίζει.
 • ΄Ενσημα ΙΚΑ με σφραγίδα(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET)
 • Στρατολογικό Γραφείο (για τους άντρες).

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 1. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προσέρχονται στη Διεύθυνσή μας για να αναλάβουν υπηρεσία, να προσκομίζουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα, όπως αναγράφονται παραπάνω.
 2. Οι αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί που, έχουν παιδί ηλικίας έως δύο (02) ετών: α) μπορούν να αιτηθούν τη χρήση μειωμένου διδακτικού ωραρίου κατά δύο ώρες την εβδομάδα από το υποχρεωτικό διδακτικό ωράριο β) δικαιούνται μειωμένες εισφορές στο ΙΚΑ για ένα χρόνο μετά το πέρας της λοχείας τους.

 

 • Καιρός