Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Οικονομικά ΕΣΠΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2015 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2016 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΑΞΗ. 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ, ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ,ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ Ο Δ/ΝΤΗΣ Ή ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΦΑΞ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ.

ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ 2ο ΟΡΟΦΟ. ΕΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΤΕ  ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΞ. ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΊΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΣΠΑ -Π.Δ.Ε. 2ος ΟΡΟΦΟΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1)ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ  ΕΙΝΑΙ  24 ΩΡΕΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ Χ ΣΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ) 

2)ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ  ΕΒΠ ΕΙΝΑΙ  ΕΩΣ 30 ΩΡΕΣ ΚΑΙ

3)ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΕΠ ΕΙΝΑΙ 25 ΩΡΕΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ
1.        Ο Διευθυντής του Σχολείου/Προϊστάμενος του Νηπιαγωγείου συμπληρώνει τις στήλες «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» ή «ΑΠΟΥΣΙΕΣ» μόνο τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί και ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ οφείλει να είναι παρών, βάσει του ωρολογίου προγράμματος.
2.        Ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ υπογράφει μόνοτις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφει εκ των υστέρων σε ημέρες άδειας, απουσίας κλπ.).
3.        Για τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί και πραγματοποιούνται σχολικές εκδηλώσεις (π.χ εκδρομές, σχολικές εορτές, εκκλησιασμός κλπ.) συμπληρώνονται κανονικά οι στήλες «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» ή «ΑΠΟΥΣΙΕΣ», σύμφωνα με τον αριθμό των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας.
4.        Για τις ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργείη στήλη «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» δεν συμπληρώνεται με τις διδακτικές ώρες αλλά με την αιτιολογία της μη λειτουργίας του σχολείου (π.χ εθνική εορτή, τοπική εορτή, διακοπές Χριστουγέννων/Πάσχα, καιρικές συνθήκες, εκλογές κλπ.).
5.        Όταν ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ απουσιάζει για οποιοδήποτε λόγο (άδεια, απεργία/στάση εργασίας,  απουσία), ο αριθμός των διδ. ωρών απουσίας καταχωρείται στη στήλη «ΑΠΟΥΣΙΕΣ» και στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» αναγράφεται η αιτιολογία.
6.        Οι άδειες ασθένειας-κύησης-λοχείας πρέπει να αναφέρονται στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» ακόμα και για ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί (αργίες, σαββατοκύριακα, διακοπές Χριστουγέννων κλπ.)

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-4117826, ΦΑΧ 210 42 22 591

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΑΕΠ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΔΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΠΔΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΟΜΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΑΕΠ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ/ΕΕΠ/ΕΒΠ ΠΔΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΟΜΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Οικονομικά ΕΣΠΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016