Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Οικονομικά Τακτικού Προϋπολογισμού ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που μετατέθηκαν στη ΔΙΠΕ Πειραιά και ανέλαβαν υπηρεσία την 21-06-2019 καθώς και τους Νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν υπηρεσία στη Διεύθυνσή μας μέσα  στο Μάιο του 2019 πως πρέπει το συντομότερο να συνδεθούν στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΔΙΠΕ Πειραιά (https://dipepeir.gr/peiraias/MONIMOI/OIKOGENIAKH%20PAROXH/oikogparoxi.php ) και να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση Οικογενειακής Κατάστασης  σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν και βλέπουν όταν συνδεθούν, ώστε να ολοκληρωθεί η μισθολογική τους τακτοποίηση.

Σε περίπτωση που κάποιο(α) από τα προσυμπληρωμένα στοιχεία λείπουν ακολουθείται η εξής διαδιακσία : Δεν γίνεται η υποβολή ελλιπής αλλά γνωστοποιείτε σε μας τα στοιχεία που λείπουν στέλνοντας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. παραστατικό που δείχνει τα στοιχεία αυτά (π.χ. Δελτίο ταυτότητας). Στη συνέχεια ενημερώνεται από εμάς η πλατφόρμα και επανέρχεστε με νέα υποβολή όταν σας σταλεί η σχετική ενημέρωση στο e-mail σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνείτε μόνο  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   αναφέροντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στοιχεία ταυτοποίησής σας (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΑΜ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ)

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Οικονομικά Τακτικού Προϋπολογισμού ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ