Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Οικονομικά Τακτικού Προϋπολογισμού ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ

Συνάδελφοι,

Η Υπεύθυνη Δήλωση  τόσο για τη χορήγηση οικογενειακής παροχής όσο και για την επικαιροποίηση στοιχείων μισθοδοτούμενων γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό και ΜΟΝΟ τρόπο.

Από φέτος υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που αφορούν τα εξής σημεία:

1. Έχει γίνει μεταφορά των στοιχείων που είχαμε στη διάθεσή μας στα δικά μας πληροφοριακά συστήματα στη νέα δήλωση οπότε στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αλλαγές απλά επικυρώνετε - επικαιροποιείτε τα προσυμπληρωμένα στοιχεία  πατώντας το "Οριστική Υποβολή". Κατά συνέπεια η υποβολή αυτής της μορφής είναι πλέον θέμα μερικών δευτερολέπτων.

2. Έχουν προστεθεί ως επιπλέον πληροφοριακό στοιχείο οι μεταπτυχιακοί - διδακτορικοί τίτλοι σε νέο πίνακα. Η συμπλήρωση του πίνακα θα γίνει σωστά διαβάζοντας τις σχετικές οδηγίες που υπάρχουν στη φόρμα. Μας ενδιαφέρει η αναγραφή ΜΟΝΟ των τίτλων για τους οποίους  έχει αναγνωριστεί ή πρόκειται να αναγνωριστεί ΣΥΝΑΦΕΙΑ.

Υπόχρεοι συμπλήρωσης είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που μισθοδοτούνται από τη ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ μέσω του τακτικού προϋπολογισμού το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  06-11-2020. Από το τρέχον σχολικό έτος υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής δήλωσης για ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ και το επιθυμούν, χωρίς απαραίτητα να μισθοδοτούνται από εμάς. (ΕΚΤΌΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ που έχουν ήδη υποβάλει κατά την πρόσληψή τους) . Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί τους όταν χρειαστεί μιας και θα έχουμε στη διαθεσή μας επικαιροποιημένα στοιχεία τους. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η συμπλήρωση των στοιχείων στο δικό μας πληροφοριακό σύστημα  δε σημαίνει απαλλαγή της υποχρέωσής τους να στείλουν αντίστοιχη δήλωση στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ που ανήκουν οργανικά και τους μισθοδοτεί.

Η πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα της ΔΙΠΕ Πειραιά γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα μας επιλέγοντας από το μενού On-line εφαρμογές  --  On-line δηλώσεις οικογενειακής κατάστασης μονίμων και η ταυτοποίησή σας  γίνεται πλέον με τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που χρησιμοποιείτε για να εισέρχεστε στο σύστημα taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Επειδή την προηγούμενη σχολική χρονιά μας αναφέρθηκαν περιπτώσεις συζύγων που δεν έχουν προσωπικούς κωδικούς taxisnet καλό θα ήταν αυτοί να μεταβούν στη Δ.Ο.Υ. που ανήκουν και να αποκτήσουν γιατί είναι πλέον απαραίτητοι  για τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο.

Η συμπλήρωση της φόρμας παρακαλούμε να γίνεται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και ΜΟΝΟ.

Παρακαλούμε για την προσεκτική από μέρους σας συμπλήρωση της αίτησης. Διαβάστε προσεκτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ πριν προβείτε σε καταχώριση στοιχείων. Η υποβολή της είναι δυνατή για μια μόνο φορά. Μετά την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ λαμβάνετε αριθμό πρωτοκόλλου και είναι δυνατή η εκτύπωσή της για το αρχείο σας.. Σε κάθε περίπτωση έχει γίνει ορθή υποβολή μόνο όταν έχετε λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το σύστημα. Σε περίπτωση προσυμπληρωμένης από εμάς καταχώρισης με την οποία δε συμφωνείτε (π.χ. Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας) οφείλετε να στείλετε στο e-mail μας αντίστοιχο αποδεικτικό στοιχείο (φωτοτυπία του Α.Δ.Τ. ) με το οποίο θα προβούμε στη διόρθωσή του και αφού ειδοποιηθείτε με απαντητικό e-mailαπό εμάς πως διορθώθηκε, τότε και ΜΟΝΟ θα υποβάλετε ΟΡΙΣΤΙΚΑ την ηλεκτρονική δήλωσή σας.

Σε περίπτωση που εκ παραδρομής γίνει ελλιπής καταχώριση είτε έχουν συμπληρωθεί στη φόρμα λανθασμένα στοιχεία, τροποποίηση μπορεί να γίνει μόνο από εμάς αφού μας ενημερώσετε με σχετικό   e-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να διαγράψουμε τη λανθασμένη καταχώρισή σας και έτσι να σας δοθεί δυνατότητα ορθής επανυποβολής.

Τέλος ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ η ανάγκη για ΕΓΚΑΙΡΗ από μέρους σας υποβολή τόσο της ηλεκτρονικής δήλωσης όσο και της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ αποστολής των δικαιολογητικών που επικαλείστε (ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ) , ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η καταβολή οικογενειακής παροχής και στις επόμενες μισθοδοσίες .

Επικοινωνία για οποιοδήποτε πρόβλημα θα γίνεται  ΜΟΝΟ μέσω του e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας οπωσδήποτε στοιχεία ταυτοποίησής σας (ΑΜ-ΑΦΜ)

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Οικονομικά Τακτικού Προϋπολογισμού ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ