Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Κενά αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γ' Φάσης

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά ανακοινώνει τα λειτουργικά κενά κατά κλάδο και περιοχή τοποθέτησης (Α-Β-Γ Πειραιά) για τους αναπληρωτές Γ΄ φάσης (7η/11/2019).

Όλοι οι αναπληρωτές/τριες θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση/δήλωση σχολείων τοποθέτησης έως την Τετάρτη και ώρα 10:00 (το πρωί)  μέσω της ιστοσελίδας της ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, On-line Εφαρμογές- On line Αιτήσεις τοποθέτησης αναπληρωτών. Στην ηλεκτρονική αίτηση/δήλωση εμφανίζεται ΜΟΝΟ το πρώτο σχολείο τοποθέτησης, όταν στα κενά του αντίστοιχου κλάδου υπάρχει ομάδα σχολείων.

Αναπληρωτής/τρια που δεν υποβάλλει δήλωση ή δεν δύναται να τοποθετηθεί σε μία από τις επιλογές του/της, θα τοποθετείται για το συμφέρον της υπηρεσίας σε εναπομείναντα λειτουργικά κενά.

Για τα κενά της ΓΕΝΙΚΗΣ/ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ όλων των ειδικοτήτων και της ΔΥΕΠ ΠΕ60 πατήστε εδώ(ανοίξτε όλα τα φύλλα εργασίας από ΠΕ70 έως τέλος)

Για τα κενά ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕ60-70 Α-Β-Γ ΠΕΙΡΑΙΑ πατήστε εδώ

Για αναφορές προβλημάτων παρακαλούμε να επικοινωνείτε με: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Καιρός