Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Κεντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Κ.Π.Ε. (Περιβαλλοντική)

ΔΙΚΤΥΑ ΚΠΕ 2020-2021

Ενημέρωση και πρόσκληση συμμετοχής Σχ. μονάδων στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Θεματικό Δίκτυο «Κάστρα ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» που συντονίζει το ΚΠΕ Μολάων

Αίτηση συμμετοχής στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Θεματικό Δίκτυο «Κάστρο ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» που συντονίζει το ΚΠΕ Μολάων

 

161795_2020 Έγκριση ανανέωσης του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Κάστρο, ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει»

161798_2020 Έγκριση ανανέωσης του Ευρωπαϊκού Θεματικού Δικτύου «Κάστρο, ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει»

Πρόσκληση συμμετοχής του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. "ΕΛΙΑ"

Πρόσκληση συμμετοχής σχολικών ομάδων στο Εθνικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Βιώσιμη Πόλη: η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία»

Πρόσκληση συμμετοχής στην συντονιστική επιτροπή και στην παιδαγωγική ομάδα του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση» που συντονίζει το ΚΠΕ Φιλίππων

Αίτηση συμμετοχής στην συντονιστική επιτροπή και στην παιδαγωγική ομάδα του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση»

 19801 30-10-2020  Πρόσκληση συμμετοχής στην συντονιστική επιτροπή και στην παιδαγωγική ομάδα των Ε.Θ.Δ.  του ΚΠΕ Στυλίδας - Υπάτης

Αίτηση συμμετοχής ΕΘΔ ΚΠΕ Στυλίδας - Υπάτης Γεωπεριβαλλοντικά

Αίτηση συμμετοχής ΕΘΔ ΚΠΕ Στυλίδας - Υπάτης  Κλιματικές αλλαγές

Πρόσκληση συμμετοχής στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο του ΚΠΕ Παρανεστίου- Υπάιθρια ζωή και Περιβαλλοντική εκπαίδευση.

 Έγκριση ανανέωσης του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου - Χρυσοπράσινο φύλλο

Δραστηριότητες του ΕΘΔ Κάστρων με αφορμή το ιωβηλαίο της Επανάστασης του 1821         

Προκήρυξη του σεμιναρίου με θέμα «Τα Πετρογέφυρα στο χρόνο» που οργανώνει το ΚΠΕ Μακρινίτσας.

Πρόσκληση σε διαδικτυακό διήμερο σεμινάριο του Δικτύου Π.Ε. «Τουρισμός και περιβάλλον» με τίτλο: «Φυσικοί κίνδυνοι και τουρισμός. Αντιμετώπιση και προστασία»

 

 

2019-2020 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΔ ΚΠΕ

1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΔ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ

2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΔ ΤΟΥ ΚΠΕ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΚΤΥΟΥ           

3. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΔ ¨ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ - Η ΠΟΛΗ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΕΚΠΆΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ¨ ΤΟΥ ΚΠΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΔ      

4. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΠΕ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ - ΤΑ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

5. ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΠΕ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ - ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

6. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΔ ΠΕ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ - ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ      

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής,υπογεγραμμένη και από τον/την Διευθυντή/τρια-Προϊστάμενο/η της σχολικής μονάδας μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στο email mail@dipe-peiraia.att.sch.gr, υπόψη του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δνσης Π.Ε. Πειραιά.

7. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΔ ΠΕ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΕΛΙΑ   

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣΟι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται και υλοποιούν αντίστοιχο εγκεκριμένο πρόγραμμα , θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά (αίτηση και πρωτόκολλο συνεργασίας) μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, στο email mail@dipe-peiraia.att.sch.gr, υπόψη του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δνσης Π.Ε. Πειραιά.

8. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΔ ΤΟΥ ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΧΡΗΣΤΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που εκπονούν εγκεκριμένα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη μείωση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση ή την επαναχρησιμοποίησή τους.Τα σχολεία που επιθυμούν να ανταποκριθούν στην  πρόσκληση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση ( υπογεγραμμένη και σφραγισμένη), και να την αποστείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δνσης Π.Ε. Πειραιά, μέχρι την Παρασκευή 21/2/2020 (έως 14:00). Στα σχολεία που θα ενταχθούν στο δίκτυο θα σταλούν από το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών συμπληρωματικές πληροφορίες, καθώς και το σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας.

9 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΔ ΤΟΥ ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες μαθητών κι εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που εκπονούν εγκεκριμένα πολύμηνα προγράμματα Εκπαίδευσης για την Αειφορία και την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη στη θεματική του Νερού και της Κλιματικής Αλλαγής.

Τα σχολεία που προτίθενται να ανταποκριθούν στην παραπάνω πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο δίκτυο για τη διετία 2019-2021, θα πρέπει να αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής ( υπογεγραμμένη και σφραγισμένη), στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δνσης Π.Ε. Πειραιά, μέχρι την Παρασκευή 21/2/2020 (έως 14:00). Στα σχολεία που θα ενταχθούν στο δίκτυο θα σταλούν από το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών συμπληρωματικές πληροφορίες, καθώς και το σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας .

 

 

                   

 

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Κεντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης