Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Κεντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΠΕ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΠΕ

Σας ενημερώνουμε ότι. σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο έγγραφο με Α.Π. 200064/Δ2/23-11-2016 του ΥΠΠEΘ:   «Για τους πρώτους μήνες του σχολικού έτους και μέχρι την έγκριση των προγραμμάτων μπορούν να  επισκέπτονται τα ΚΠΕ για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχολικές μονάδες της  Περιφέρειας τους και κατά προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία ανήκει το ΚΠΕ.     Οι Υπεύθυνοι Π.Ε. και Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεννόηση με τα ΚΠΕ της Περιφέρειας μπορούν με  την έναρξη της σχολικής χρονιάς να αποστέλλουν κατάσταση με τα σχολεία, ώστε τα ΚΠΕ να   προγραμματίσουν έγκαιρα την επίσκεψη.»

 Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν επίσκεψη με την τάξη τους σε κάποιο από τα ΚΠΕ της Αττικής, θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο φαξ 2104222591 μέχρι την Παρασκευή 22/9/2017.

Επισυνάπτονται τα ανωτέρω σχετικά ενημερωτικά έγγραφα του ΚΠΕ Δραπετσώνας και ΚΠΕ Ελευσίνας καθώς και πίνακας με τα προγράμματα των ΚΠΕ Αργυρούπολης και ΚΠΕ Λαυρίου.

Επισκέψεις σχολείων Α/θμιας Εκ/σης στο ΚΠΕ Δραπετσώνας για τους πρώτους μήνες του σχολικού έτους 2017-2018

Ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Ελευσίνας για τη σχολική χρονιά 2017-2018

Προγράμματα του ΚΠΕ Αργυρούπολης  & του ΚΠΕ Λαυρίου

Αίτηση συμμετοχής

 

 

  • Καιρός