Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Σεμινάρια (Περιβαλλοντική)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ

23914   19-11-2018  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι ΔΠΕ Πειραιά, ΔΔΕ Πειραιά, ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας και ΔΠΕ Δ΄ Αθήνας διά των αντίστοιχων Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, διοργανώνουν από κοινού ημερίδα στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Η ημερίδα απευθύνεται συνολικά σε σαράντα οκτώ εκπαιδευτικούς. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/forms/TwimJxg6aRkdXykq2 μέχρι και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

21039 23-10-2018 Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Εκπαίδευση για την αειφορία στο Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”»

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά (δια του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά (δια της Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) και τον Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Εκπαίδευση για την αειφορία στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» για 20 εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης μας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πάρκου, ( Σπύρου Μουστακλή 23, 131 21, Ίλιον – Αθήνα) το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 09:30 έως και 14:00.  

 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο:https://goo.gl/forms/boxufopRd5kNrFjH2 , μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ώρα 14.00.

Χάρτης τοποθεσίας

Είσοδος πάρκου

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Σεμινάρια - Εκδηλώσεις