Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Σεμινάρια (Περιβαλλοντική)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2020-2021

19208 23-10-2020 Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την παγίδευση και το εμπόριο άγριων πουλιών 

Πρόγραμμα σεμιναρίου

 

 20781 Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων και Πρόληψη-Διαχείριση Ψυχολογικών Επιπτώσεων »

 20782 Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Πλαστικά μετά τη χρήση; Η θέση τους στο μπλε κάδο, μακριά απ’ τη γαλάζια θάλασσα»

Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος «Πλαστικά μετά τη χρήση; Η θέση τους στο μπλε κάδο, μακριά απ’ τη γαλάζια θάλασσα»

21541 Νέα ημερομηνία του διαδικτυακού σεμιναρίου Πλαστικά μετά τη χρήση 

 

23682  Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση. Ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία για την Κλιματική Εκπαίδευση: “Cli.c.k. for Schools”»

 

303 7-1-2021  Διαδικτυακό σεμινάριο Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο "Αλφαβητάρι Οικονομικών"

 

2691  19-2-2021 Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση για την κλιματική   αλλαγή: μια επείγουσα εκπαίδευση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 2691 Πρόσκληση σε εξ αποστάσεως επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Εκπαίδευση για την κλιματική   αλλαγή: μια επείγουσα εκπαίδευση

 4941 5-4-2021 Επιμορφωτική εξ αποστάσεως ημερίδα με θέμα «Διαχείριση απορριμμάτων στο σχολείο, στο σπίτι και στο Δήμο μας»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 20-4-2021         

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 22-4-2021                  

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ

Το ΚΠΕ Ανωγείων  σε συνεργασία με το ΚΠΕ  Ιεράπετρας-Νεάπολης και το ΚΠΕ Ευεργέτουλα στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δίκτυου Π.Ε. του ΚΠΕ Ανωγείων με θέμα: «Ψηλαφώντας τη μνήμη της γης μέσα από τη γεωποικιλότητα, τα Γεωπάρκα και τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες», διοργανώνουν  μία  επιμορφωτική τηλε-ημερίδα σε συνεργασία με το Γεωπάρκο του Ψηλορείτη και το Γεωπάρκο της Σητείας  για τους εκπαιδευτικούς του Δικτύου, για εκπαιδευτικούς της εμβέλειάς των ΚΠΕ. Το θέμα της τηλε-ημερίδας είναι «Η Εκπαιδευτική Αξία των Γεωπάρκων». Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και στις 6.00-8.00 το απόγευμα.

Η τηλε-ημερίδα  θα υλοποιηθεί μέσω πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να συμμετάσχουν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής αίτησης παρακολούθησης παρακάτω  https://forms.gle/WFUNzqcArrsxvYq4A    μέχρι την Κυριακή 28 Ιουνίου, ώστε να τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος με τον οποίο θα εισέλθουν στην πλατφόρμα.

Έγγραφο ΚΠΕ Ανωγείων

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Σεμινάρια - Εκδηλώσεις