Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Σεμινάρια (Περιβαλλοντική)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ

14636 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ3 ΑΦΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄, B΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής & Δυτικής Αττικής, μέσω των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο 15 διδακτικών ωρών για 120 εκπαιδευτικούς και των 7 Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:

“Αργοσαρωνικός, η θάλασσά μας- το παρόν και το μέλλον της”

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Νοεμβρίου 2017 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά(Αίθουσα πολλαπλών χρnσεων)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/saronikos

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε Σεμινάριο του ΚΠΕ Καρπενησίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Το ΚΠΕ Καρπενησίου σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δνσεων Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, Πειραιά και Δυτικής Αττικής,

προτίθεται να υλοποιήσει, 3ήμερο σεμινάριο με τίτλο «Περιβαλλοντική εκπαίδευση στο φυσικό περιβάλλον»

από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου (ώρα 18:00) έως τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 (ώρα 14:00).

Απευθύνεται κατά προτίμηση σε συναδέλφους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, το ΚΠΕ Καρπενησίου θα καλύψει  τρία γεύματα. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπαιδευτικών θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/neds59C9NN7K6RC73 έως την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ημερίδα του Δικτύου Π.Ε. ‘Φύση χωρίς Σκουπίδια’

Επιμορφωτική Ημερίδα του Δικτύου Π.Ε. ‘Φύση χωρίς Σκουπίδια’

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, ως συντονιστικοί φορείς του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια», διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ιδέες και Δράσεις για Φύδη Χωρίς Σκουπίδια αλλά και με ανθρώπινες αξίες», στις 7/10/2017 (9.00-16.00) στο Πολυδύναμο κέντρο 7ου Διαμερίσματος Δ. Αθηναίων (Πανόρμου 59). Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Επιμορφωτική Ημερίδα, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής https://goo.gl/forms/DtmVMcCAeLohArOX2

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΠΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

11730 2017 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΠΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης Δ. Αττικής, Α΄ και Β΄ Αθήνας, και Β/θμιας Β΄ και Δ΄ Αθήνας (μέσω των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) προτίθεται να διοργανώσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Η υπεύθυνη κατανάλωση την εποχή της παγκοσμιοποίησης»,την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Δραπετσώνας.Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/rNR2joέως 30/9/2017 και ώρα 12.00.   Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από τους Υπευθύνους ΠΕ των οικείων διευθύνσεων. Θα δοθεί ηλεκτρονική βεβαίωση συμμετοχής.

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Περιβαλλοντική Εκπση Σεμινάρια - Εκδηλώσεις