Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Πολιτιστικά

Πολιτιστικά

Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων: Αρβανιταντώνη ΒάσωimagesPo

Τηλ.Επικ.: 2104120913
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2794 Ημερίδα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά «Αναζητώντας τις “Αντιθέσεις”»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια των  Υπευθύνων  Πολιτιστικών Θεμάτων και  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Γραφείο  Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της  Εφορείας Αρχαιοτήτων  Πειραιά και Νήσων, διοργανώνουν ημερίδα με  βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς, με τίτλο: «Αναζητώντας τις  «Αντιθέσεις», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 (11.00 – 13.00) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά (Χαριλάου Τρικούπη 31), με αφορμή την έκθεση που παρουσιάζεται στο χώρο του μουσείου με τίτλο «Αντιθέσεις».

Αίτηση μέχρι την Τετάρτη 21/2/2018.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

2794  ΗΜΕΡΙΔΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

549 Διοργάνωση Επιμορφωτικής Επίσκεψης για εκπαιδευτικούς στο Κέντρο Ιστορίας & Επιστήμης "ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" στην Κόρινθο

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, δια  της  Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων,  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Δ΄ Αθήνας (υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων) και  το  Κέντρο Ιστορίας  & Επιστήμης  "ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" συνδιοργανώνουν επιμορφωτική επίσκεψη στο Κέντρο στην Κόρινθο, με στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευτικών για το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα:"6  ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ" -  Από την Αρχαίο Δίολκο ...  στη Διώρυγα της Κορίνθου».
Η επίσκεψη θα διεξαχθεί  την  Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 11.00 π.μ – 2.00 μ.μ. Η μετακίνηση και η ξενάγηση στο χώρο θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες.
Αίτηση  μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

549 ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

548. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

H Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Ομάδα «Το Σκασιαρχείο. Πειραματικοί ψηλαφισμοί για ένα σχολείο της κοινότητας» και την υποστήριξη του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά, διοργανώνει δωρεάν  προβολή ταινίας, με τίτλο «Révolution école» (Όταν η Ουτοπία πήγαινε σχολείο), στον κινηματογράφο  ΣΙΝΕΑΚ (Καραΐσκου102, πλ. Κοραή - Δημαρχιακό Μέγαρο, Πειραιάς) την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, 11.00-13.00.


548.ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΦΙΣΑ

17962 ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Αγωγής, Πολιτιστικών Θεμάτων) ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017– 2018

Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων  2017-2018 (Περιβαλλοντική Αγωγή, Αγωγή Υγείας, Πολιτιστικά Θέματα),σύμφωνα με τα σχέδια προγραμμάτων που έχουν υποβληθεί.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
17962Έγκριση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2017-2018
1.Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολ. μονάδων  Πειραιά- Ν. Φαλήρου                                                                                                                                                                                                                                   2. Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολ. μονάδων Κερατσινίου-Δραπετσώνας
3. Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολ. μονάδων Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη
4. Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολ. μονάδων  Κορυδαλλού
5.Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολ. μονάδων Περάματος-Ν.Ικονίου-Σαλαμίνας
6.Εγκεκριμένα προγράμματα Σχολ. μονάδων Τροιζηνίας-Νήσων Σαρωνικού-   Κυθήρων

18181. Δανεισμός βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας με θέμα τη σχολική βία

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα- ΙΒΒΥ (Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου) διαθέτει προς δανεισμό εκπαιδευτικό υλικό με λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά, που έχουν ως θέμα την σχολική βία.
 Aίτηση  για δανειστικό υλικό  ως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.


18181. «Δανεισμός βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας με θέμα τη σχολική βία»

Αίτηση

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Πολιτιστικά