Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Πολιτιστικά Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Σεμινάρια (Πολιτιστικά)

21193 Επιμορφωτική συνάντηση και εργαστήρια για τη συνεργατικότητα στο σχολείο

Η  Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων   και οι Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄, Β’, Γ’, Δ’, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής  Αττικής, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και την   Παιδαγωγική  Ομάδα  «Το Σκασιαρχείο» διοργανώνουν,δύο ημέρες  συναντήσεων για τη συνεργατικότητα στο σχολείο, στις 31/10  και  1/11/2019, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Σίνα 31, Αθήνα.
Αιτήσεις  έως και την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 10.30 πμ.

 

18085 Ημερίδα με βιωματικό εργαστήριο «Εκπαιδευτικά προγράμματα με αφορμή την έκθεση για τον Μάνο Κατράκη»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της Υπεύθυνης  Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το  Τμήμα Θεάτρων και  Κινηματογράφων του Δήμου Πειραιά και τη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά  διοργανώνει ημερίδα με βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς,  με  θέμα:  Εκπαιδευτικά προγράμματα με αφορμή την έκθεση του Μάνου Κατράκη.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019,  10.00-12.30 μμ στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά .
Ατήσεις  έως και την Πέμπτη 3/10/2019.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

6939 Επιμορφωτική ημερίδα Πολιτιστικών Θεμάτων «Βιβλιοθήκες για παιδιά: Aς μοιραστούμε τις εμπειρίες μας»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της Υπεύθυνης  Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, Αν. Αττικής, δια των Υπευθύνων  Πολιτιστικών Θεμάτων, διοργανώνουν  επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:«Βιβλιοθήκες για παιδιά: Aς μοιραστούμε τις εμπειρίες μας»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019.
Aίτηση μέχρι  την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.


1. ΗΜΕΡΙΔΑ -ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
3. ΑΙΤΗΣΗ

4274 Βιωματικό εργαστήρι φωνητικής για εκπαιδευτικούς «Φωνή, το εργαλείο επικοινωνίας του/της εκπαιδευτικού»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι φωνητικής για  εκπαιδευτικούς, με τίτλο: «Φωνή, το εργαλείο επικοινωνίας του/της εκπαιδευτικού».
Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί την Κυριακή  3 Μαρτίου  2019. Αίτηση συμμετοχής  μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
1. 4274 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ
2. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
3. ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΧΑΡΤΗΣ

Ημερίδα στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος: «Γνωριμία με το επάγγελμα των Σφουγγαράδων της Καλύμνου και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΝΜΕ»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, δια των  Υπευθύνων  Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία  με το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος διοργανώνει  ημερίδα  με αφορμή το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα με τίτλο «Σφουγγαράδες της Καλύμνου και φυσικό σφουγγάρι».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, 10.30 – 12.30, στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος. 
Αίτηση συμμετοχής μέχρι  την Τετάρτη  5  Δεκεμβρίου 2018.

1. ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΝΜΕ
2. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
3. ΧΑΡΤΗΣ - ΠΡΟΣΒΑΣΗ

22815 ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΤΕ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ»

H Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και  Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά,  διοργανώνει ημερίδα που απευθύνεται στο Προσωπικό των Σχολικών Μονάδων  Ειδικής Αγωγής (Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής, Ειδικό Εκπαιδευτικό  Προσωπικό, Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό)  και σε εκπαιδευτικούς Ειδικής  Αγωγής,  Τμημάτων Ένταξης και Παράλληλης Στήριξης,  με θέμα:  «Ειδικά  Σχολεία και Καινοτόμες Δράσεις: Ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της  σκηνογραφίας του Πάνου Αραβαντινού».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, 5.30-7.30 μμ  στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν  να συμμετάσχουν στο σεμινάριο καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική  φόρμα στον  σύνδεσμο που υπάρχει στο συνημμένο έγγρφο έως και την  Παρασκευή 16/11/2018.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

1. 22815 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
2. ΧΑΡΤΗΣ - ΠΡΟΣΒΑΣΗ

  • Καιρός

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Πολιτιστικά Σεμινάρια - Εκδηλώσεις