Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Αρχική Σελίδα Σχολ. Δραστηριότητες Πολιτιστικά Σεμινάρια - Εκδηλώσεις Δημοσιεύσεις (δεν θα δημοσιεύετε άρθρα σε αυτή την κατηγορία!) Κενά και δηλώσεις τοποθέτησης αναπληρωτών (27ης-1-2020)

Κενά και δηλώσεις τοποθέτησης αναπληρωτών (27ης-1-2020)

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά ανακοινώνει τα λειτουργικά κενά κατά κλάδο και περιοχή τοποθέτησης (Α-Β Πειραιά) για τους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν την 27η Ιανουαρίου 2020.

Για τα κενά της ΓΕΝΙΚΗΣ όλων των ειδικοτήτων πατήστε εδώ (ανοίξτε όλα τα φύλλα εργασίας από ΠΕ70 έως τέλος)

Για τα κενά ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕ60-70 Α-Β ΠΕΙΡΑΙΑ πατήστε εδώ

Όλοι οι αναπληρωτές/τριες θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση/δήλωση σχολείων τοποθέτησης έως την Παρασκευή 31/1/2020  και ώρα 10:00 (το πρωί)  μέσω της ιστοσελίδας της ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, On-line Εφαρμογές- On line Αιτήσεις τοποθέτησης αναπληρωτών. Στην ηλεκτρονική αίτηση/δήλωση εμφανίζεται ΜΟΝΟ το πρώτο σχολείο τοποθέτησης, όταν στα κενά του αντίστοιχου κλάδου υπάρχει ομάδα σχολείων.

Αναπληρωτής/τρια που δεν υποβάλλει δήλωση ή δεν δύναται να τοποθετηθεί σε μία από τις επιλογές του/της, θα τοποθετείται για το συμφέρον της υπηρεσίας σε εναπομείναντα λειτουργικά κενά.

Για αναφορές προβλημάτων παρακαλούμε να επικοινωνείτε με: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι τοποθετήσεις θα πραγματοποιηθούν με βάση τα προβλεπόμενα, προτάσσοντας τους πολύτεκνους, τις ειδικές κατηγορίες, τους έχοντες τέκνα ή γάμο, την προέλευση του πίνακα (πρώτα από τον κύριο κι έπειτα από τον επικουρικό) και τη σειρά του κάθε πίνακα πρόσληψης.

  • Καιρός