Η Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Πειραιά , δια της Υπεύθυνης   Πολιτιστικών Θεμάτων, Βασιλικής Αρβανιταντώνη,   σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις ΠΕ  Α΄ Αθήνας,  Δ΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, δια των  αντίστοιχων Υπευθύνων, και  το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την Παιδική Βιβλιοθήκη «Μυρσίνη Ζορμπά», καλούν  όσους και όσες εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στη δράση «Αξίες και δικαιώματα: διαβάζοντας βιβλία της  Άλκης Ζέη και της Ζώρζ  Σαρή».
Όσοι/ες εκπαιδευτικοί θα πάρουν μέρος στη δράση θα λάβουν προτάσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε σχετικό σεμινάριο.  Η δράση θα ολοκληρωθεί στο τέλος του σχολικού έτους με παρουσίαση.
Τα παιδιά θα έχουν επιπλέον  τη δυνατότητα να επιλέξουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα βιβλία των δύο συγγραφέων, να τα διαβάσουν και να πουν τις σκέψεις τους δημιουργώντας σύντομη εκπομπή Μαθητικού Ραδιοφώνου (θα πραγματοποιηθεί σχετικό βιωματικό σεμινάριο για τη δημιουργία podcast).
Οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο που αναγράφεται στο επισυναπτόμενο  έγγραφο.

AA Δράση – Αξίες και δικαιώματα. Διαβάζοντας βιβλία της Ά. Ζέη κ της Ζ. Σαρή