ΕΥΧΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΥΧΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

Δεν είναι όλες οι χρονιές ίδιες… υπάρχουν οι δύσκολες, οι εύκολες, οι χαρούμενες, οι αισιόδοξες, οι συγκινητικές. Υπάρχουν κι εκείνες που έχουν κάτι από όλα τα προηγούμενα. Υπάρχουν κι αυτές της υπομονής!

Μία τέτοια χρονιά είναι κι αυτή που τελειώνει, χρονιά που όλοι υπομείναμε, αντέξαμε, ελπίσαμε, παλέψαμε. Με τις γλυκόπικρες στιγμές, τα μικρά μαθήματα ζωής, τα διδάγματα των εγχειρημάτων μας και τις συνέπειες των αποφάσεών μας.

Δοκιμαστήκαμε και είμαστε εδώ, παρόντες, έτοιμοι΄ με τις απώλειές μας, με την εμπειρία μας, με τους συμπολίτες μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε, τα παιδιά μας, αλλά, πρωτίστως, με τη ζωή μας! Βγαίνουμε από τις περιπέτειές μας πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι.

Είναι τώρα η στιγμή να μετουσιώσουμε τη σοφία που έχει κατασταλάξει μέσα μας σε δράση, προσδοκώντας σε μία καλύτερη, πιο επικοινωνιακή, πιο ανθρώπινη χρονιά, απαλλαγμένοι από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ετών. Δε θα ευχηθώ μόνο να έχουμε ευτυχία΄ δεν είναι αρκετό΄ θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές΄ πάντα υπάρχουν. Θα ευχηθώ στα δύσκολα να έχουμε δύναμη και χαμόγελο και στα εύκολα να έχουμε τη σύνεση να αφιερώνουμε μια σκέψη για όσους υποφέρουν δίπλα μας.

Ας είναι το 2022 η χρονιά που θα μας ενώσει με τις ελπίδες και τα όνειρά μας, η χρονιά που θα μας συμφιλιώσει με τους φόβους και τις συστολές μας, χρονιά ανάτασης, χρονιά που θα μας κάνει να στρέψουμε το βλέμμα λίγο ψηλότερα!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από admin