«Πρόσκληση συμμετοχής στο 5o Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης»

Οι Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, Α΄, Γ΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.), διοργανώνουν το 5ο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης με θέμα: : «Παιχνίδια Ρητορικής Τέχνης στο Σχολείο: Σκέφτομαι… Εκφράζομαι… Επικοινωνώ: Λόγος και μαγευτικές ιστορίες. Μιλώντας με τα παραμύθια, μιλώντας για τα παραμύθια…», Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στους χώρους της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στα συνημμένα έγγραφα υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης και ενδεικτική θεματολογία.
Οι ενδιαφερόμενες/οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2023 στον σύνδεσμο που αναγράφεται στο επισυναπτόμενο  έγγραφο (ΑΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ).
Στην παρούσα φάση εκδηλώνεται ενδιαφέρον από τους εκπαιδευτικούς για συμμετοχή των μαθητών/τριών τους στο Φεστιβάλ, χωρίς να δηλώνονται τα ονόματα συγκεκριμένων μαθητών/τριών και η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχουν. Στα σχολεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα αποσταλεί  αναλυτικότερη φόρμα συμμετοχής, με όλες τις λεπτομέρειες.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
1. AA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ
2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΣΤΟ-5-ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ-ΙΡΕΣΕ
3. ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 5ο Φεστιβάλ Ρητορικής (ενδεικτική θεματολογία)