Ευχαριστήρια Επιστολή Διευθυντή Π.Ε. Πειραιά προς τις/τους εκπαιδευτικούς, με την ευκαιρία της λήξης του διδακτικού έτους 2020-2021

Αγαπητές συναδέλφισσες / Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με τη λήξη του διδακτικού έτους 2020-2021, αισθάνομαι ότι βγαίνουμε νικητές απέναντι σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, έχοντας αποκομίσει πολλές χρήσιμες εμπειρίες διαχείρισης κρίσιμων προβλημάτων.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά, αποδοτικά, εργαζόμενοι πάντα προς όφελος των παιδιών μας, με σκοπό να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, να μάθουν, να εκπαιδευτούν σε δεξιότητες, να προετοιμαστούν σωστά και υπεύθυνα για την κοινωνία μας. Και αυτή είναι μια διαδικασία που εμπεριέχει την αλληλεπίδραση πολλών συνεργαζόμενων φορέων τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Πολλά τα προβλήματα που διαχειριστήκαμε με επιτυχία, κι όπου υπήρξαν δυσκολίες δεν ήταν ανυπέρβλητες. Σε όλα αυτά, όμως, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και κλείνουμε τη σχολική αυτή χρονιά πιο πλούσιοι και δυνατοί. Κι αυτό το οφείλουμε, πρωτίστως, σε όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς που δυναμικά και αποφασιστικά στηρίξατε την εκπαιδευτική διαδικασία σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, με όραμα, καλή διάθεση και δημιουργικότητα.

Κι επειδή η επίτευξη στόχων είναι προϊόν συνεργασίας θα ήθελα να γνωρίζετε ότι όλο το δυναμικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και εγώ – προσωπικά – θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, έτσι ώστε να καταφέρνουμε μέσα από την ανατροφοδότηση, το διάλογο, το διαμοιρασμό σκέψεων, προβληματισμών και εμπειριών να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας.

Σε μια χρονιά με τόσο αντίξοες συνθήκες, αποδείξαμε την αντοχή και τη δύναμή μας. Σας ευχαριστώ πολύ για την έως τώρα συνεργασία και ευελπιστούμε σε ένα ήσυχο και δημιουργικό 2021-2022.

Με εκτίμηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ